Velkommen til oss!
FrI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER Kr 1000,-

Om WoolMe

WoolMe er synonymt med det beste innen ullprodukter, vi fører blant annet produkter fra Dale of Norway, Janus, Ullungan, Mons Royale, Kari Traa, Ivanhoe, Bula, Vossatasser og Åsnes. Vi stiller krav til våre leverandører og presenterer kun produkter av høy ullkvalitet i en kolleksjon, hvor minimum 70 % av produktene er i ren ull. Vi fører produkter til dame, herre og barn i alle aldre. Ved å handle hos oss forkorter du kjøpsprosessen fordi du får moteriktige produkter, i høy kvalitet, til hele familien, på ett og samme sted.

Du er hjertelig velkommen til behagelig en atmosfære i vår butikk i Kongsberg, men du får også det du trenger her i nettbutikken vår. 

"Vi i WoolMe ønsker å gi mennesker varme, glede, velvære, opplevelse og komfort" 

Historien om WoolMe

I midten av oktober 2010 ble det arrangert en privat «fredags-garasjefest» i Kongsberg. Temperaturen krøp nedover og det ble kaldt utover natten. Dette ble forsøkt kompensert med varmevifter og lamper. Vi som vertskap lånte i tillegg ut alt vi hadde av ullklær. Dette, i tillegg til gjestenes medbrakte «varmende drikke», fikk temperaturen til å stige betraktelig.

Diskusjoner og «lettere» gjennomgang av bekledning på kalde dager og netter, ble et tema ut i de små timer. Lag på lag og ullens egenskaper på kalde og varme dager. Manglende tilgang til ullklær, samt manglende kunnskap om ullens egenskaper hos gjestene, sådde spiren til WoolMe den natten.

"Hva med å lage en konseptbutikk med kun ullklær? Samle det meste av det beste, til store og små, under samme tak og butikk?"

November 2010, ble ca 100 m2 lokale leid. Vi pusset opp, rev vegger, klær bestilt hos svært entusiastiske leverandører, kasse, betalingsløsninger, inventar, innredning, planløsning, vareplassering, markedsføring og mye, mye mer ble utført og ferdig kl 10:59 lørdag 04.12. 2010.

Åpningsfest lørdag 04.desember 11:00 til 15:00 resulterte i lang kø utenfor døra, innenfor ventet spent personell som var helt ferske i bransjen. Butikken var smekk full hele dagen med handlende kunder, latter moro og solgte ullklær. I bakgården satt tidvis undertegnede og slapp ut spenning i form av krokodilletårer, i ren pur glede. Resultatet var en braksuksess.

 

En formel som kan gi muligheter til et fantastisk, spennende og godt opphold på jorden:

Lykke x Frihet = Lykke2 x Vågemot  

Våre Verdier i Woolme:

  • - Ull - et rent naturprodukt som ingen hittil har klart å kopiere og brukt av menneske i flere 1000 år.
  • - Skapende er (Innovasjon + fantasi + kunnskap)
  • - Overbærende er (toleranse + balanse + gøy)
  • - Oppriktighet er (enighet + vennlighet + smil)
  • - Tanke er (kreativitet + mening + frihet)
  • - Suksess er (erfaring + vågemot + alltid bevegelse + mer fremgang + fremsyn)

 

“ULL x skapende x overbærende x oppriktig x tanke x suksess = WoolMe”Øystein Lervåg
Eier og grunnlegger av Woolme