Velkommen til oss!
FrI FRAKT PÅ ALLE ORDRE OVER Kr 1000,-

Personvern

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

WoolMe har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innhold på nettstedet

WoolMe endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Registrering av besøk

Når du besøker WoolMe.no blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

Registrering av dine opplysninger

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Personopplysninger registrert hos Woolme

Woolme behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter profil hos oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Lenker til andre nettsteder

Woolme.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Cookies

Woolme.no benytter seg av "cookies". Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.woolme.no

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på post@woolme.com